W ramach promocji nowej szkoły zapraszamy na Dni Otwarte. Od soboty do czwartku będzie można bezpłatnie uczestniczyć we wszystkich zajęciach. Karnety zakupione w tym czasie zaczną obowiązywać od soboty 20.01, natomiast ważność karnetów zakupionych wcześniej zostaje przedłużona o 7 dni.
Dla wspólnego (Waszego i naszego) komfortu liczbę miejsc na pojedynczą sesję ograniczamy do 12. Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie mailowe, fb/msg lub przez sms:

http://m.me/ochotanajoge
608 620 854
W zgłoszeniu podaj dzień i godzinę zajęć, w których chcesz uczestniczyć.

Harmonogram Dni Otwartych

Sobota 13.01
9:30 Hathajoga z Pranajamą (75 min.) - Aneta
11:00 Zdrowy Kręgosłup (75 min.) - Agata
12:30 Część oficjalna - przywitanie gości
13:15 Vinyasa Łagodna (60 min.) - Asia
15:00 Vinyasa z Gongiem i Bębnem (60 min.) - Ania i Bogdan

Niedziela 14.01
9:30 Vinyasa Tematyczna: czakra podstawy (75 min.) - Michał
11:00 Hathajoga Kreatywna (75 min.) - Danka
12:30 Joga Słoneczna (75 min.) - Rafał
14:00 ”Bhagawadgita - święta księga hinduizmu. O czym opowiada i dlaczego warto ją poznać?" - wykład Rafała Gadomskiego

Poniedziałek 15.01
10:00 Vinyasa Łagodna (60 min.) - Asia
11:00 Hathajoga (90 min.) - Anna Pisarek
17:30 Ashtanga Yoga od podstaw (75 min.) - Michał
19:00 Hathajoga Kreatywna (90 min.) - Danka

Wtorek 16.01
09:30 Hathajoga z Pranajamą (75 min.) - Aneta
11:00 Joga Regeneracyjna (75 min.) - Aneta
17:00 Joga Słoneczna (75 min.) - Rafał
18:15 Pilates (60 min.) - Anna Paciorek

Środa 17.01
11:00 Hathajoga (90 min.) - Anna Pisarek
12:30 Vinyasa Tematyczna: czakra serca (75 min.) - Michał
17:30 Ashtanga Yoga od podstaw (75 min.) - Michał

Czwartek 18.01
09:30 Vinyasa Intensywna (60 min.) - Anna Paciorek
10:30 Vinyasa Łagodna (60 min.) - Asia
16:30 Zdrowy Kręgosłup (90 min.) - Agata
18:00 Hathajoga Tematyczna (90 min.) - Agata
19:30 Hathajoga Kreatywna (90 min.) - Danka
Facebook: https://www.facebook.com/events/163724430904630/